Badrumsrenovering Kungsbacka

Att renovera ett badrum eller göra stambyte är unikt på sitt sätt. Kan kännas som ett stort, omfattande, svårt och tidskrävande projekt. Nordiska Kvalitetsbyggen som är ett serviceinriktat företag tar dina önskemål på största allvar. Av oss får du som kund många års erfarenhet, kvalitet, noggrannhet och ett bollplank för hur du vill forma ditt badrum m.m. oavsett dina behov så kan du räkna med oss när det kommer badrumsrenovering i Kungsbacka!

Hör av dig till oss tidigt för att få den bästa hjälpen

Ju tidigare i processen som vi kopplas in desto mer kan vi hjälpa dig. Vi har jobbat med badrum och andra våtutrymmen i många år, därför är det klokt att rådgöra med oss när det gäller frågor som till exempel materialval. Vi hjälper er se helhetskostnaden då vissa material kräver mer vid montering och därmed dyra i slutändan. Oavsett vilka val ni gör kan ni räkna med att vi gör jobbet på allra bästa sätt.

Certifikat vid badrumsrenovering Kungsbacka

För att underlätta för er som kund så har ni möjlighet att köpa kakel, klinker & inredning via oss, till förmånliga priser. Vi tar givetvis med oss allt det du köpt hem till dig när det är dags att sätta igång.

Våra hantverkare samt våra UE har de utbildningar och certifikat som krävs för att allt ska gå rätt till, t ex våtrumscertifikat, Säker Vatten.

Vi jobbar stenhårt med att få med underlag för er renovering. Dels handlar det om garantier men även för att kunna säkerställa att allting görs på rätt sätt. Detta kräver vi inte enbart av våra egna utan av varje underentreprenör som skall beträda arbetsplatsen. Vi kan genom vårt egenkontroll system följa badrumsrenoveringen via kontoret. Detta är en stor styrka som gör att vi arbetar nära ihop med våra samarbetspartners.

Brand Name
Brand Name
Brand Name

Nordiska Kvalitetsbyggen AB

Tveka inte att kontakta oss på Nordiska Kvalitetsbyggen AB för att tillsammans förverkliga era önskemål.

Vi jobbar emot privatpersoner, företag, föreningar samt gör lokalanpassningar m.m. Om du väljer oss så får du en totalentreprenör, ett fast pris, en tydlig och fastställd tidsplan samt en engagerad projektledare.