Lediga jobb

Nu söker vi 4st snickare med yrkesbevis!

Du trivs säkert på din arbetsplats idag men kom ändå in på ett förutlöst möte.

Vi bygger relationer tillsammans.

Vi är ett engagerat och yrkesskickligt gäng på 9personer med hög yrkesstolthet som behöver er stötning.

Hos oss kommer ditt arbete uppskattas och värderas högt, din insats kommer att synas och du kan vara med och påverka i projekten. Vi arbetar med renovering, ombyggnad och tillbyggnad för både fastighetsägare och privatpersoner. Vi lägger stor vikt på produktionen med stort fokus på kvalité och arbetsmiljö. För oss är hälsan viktigast så rena arbetsplatser är A&O.  Förutom trevliga kollegor och bra arbetsplatser erbjuder vi bland annat 6 veckors semester och 10% av vinsten i bonus.

Intresserad?  Sök här

 

 

6v semester
10% Bonus
Du räknas
Tillsammans

Nu söker vi 4st erfarna snickare. Ni kommer att arbeta med arbetsuppgifter inom

  • Renovering
  • Ombyggnad
  • Tillbyggnad

 

Hur ser din profil ut?

För att klara av jobbet ska du vara självgående, ha erfarenhet av renovering och rot-projekt samt att du ska inneha ett yrkesbevis för träarbetare. Kanske har du läst byggprogrammet på gymnasiet eller någon annan träteknisk utbildning som kan vara relevant för tjänsten.

I övrigt tror vi att du är allmänt händig och intresserad av bygg och snickeri. Har du några års erfarenhet i byggbranschen.

För att trivas hos oss tror vi att du trivs med att arbeta under ett högt tempo med hög yrkesstolthet, du fungerar lika bra individuellt som i grupp och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.. Det är viktigt att du förstår slutproduktens relevans och ser din viktiga del i förloppet för att nå dit.

Du som söker är en person med ett stort driv, engagemang och arbetsglädje.  Vi vill även att du behärskar svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav.

Våra ledord är

  • Kundfokus
  • Trygghet
  • Kvalité

 

Vi ser gärna att du delar dessa värderingar.

Är du den vi söker? Ansök redan idag då urval görs löpande – Skicka ansökan och cv till jobb@nordiskakvalitetsbyggen.se

Du kan även ringa oss på 031-3809991

Start: enligt ök Ort: Göteborg

Välkommen med din ansökan!

Platschef inom bygg sökes till Nordiska Kvalitetsbyggen

Nordiska Kvalitetsbyggen är inne i en expansiv fas och för att fortsätta vår framgång vill vi rekrytera och utveckla engagerade medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi söker nu en erfaren platschef som kommer arbeta med att leda projekt, kalkyl, följa upp resultatet och fatta snabba beslut i en föränderlig miljö

ARBETSUPPGIFTER
Som Platschef ansvarar du för planering, kalkyl och samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en ett par års erfarenhet av rollen som platschef inom lokalanpassningar & Rot-projekt. Vi vill att du är strukturerad i ditt arbetssätt, att du är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt.

Du som person
Det är viktigt att du är en person som trivs i en roll där du stöttar och utvecklar andra samtidigt som ditt fokus på arbetet är centralt.
Du känner dig bekväm med att möta kollegor och samarbetspartners. Du har viljan och förmågan att prestera i en roll där många olika uppgifter pågår parallellt och trivs med att jobba under högt tempo.
För oss på Nordiska kvalitetsbyggen är det viktigt att du delar företagets kärnvärden – kundfokus, trygghet och kvalitet.

Är du intresserad?
Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Stefan Schüler, 031 380 99 99, alternativt mejla.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!