Snickare

DET VI SÖKER HOS DIG

Är du en glad snickare med yrkesbevis? Då kanske du kan bli vår nästa kollega. Vi är ett engagerat och yrkesskickligt team på 14 personer med hög yrkesstolthet.

Hos oss kommer ditt arbete att uppskattas och värderas högt. Din insats kommer att göra skillnad och du har möjlighet att påverka projekten. Hos oss får du jobba med trevliga kollegor på bra arbetsplatser.

Vi arbetar med renovering, ombyggnad och tillbyggnad för både fastighetsägare och privatpersoner. För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö, och att produktionerna håller hög kvalité samt att arbetsplatserna är säkra och rena. Tillsammans bygger vi varaktiga relationer och stöttar varandra.

Din profil

Vi söker dig som är självgående, har erfarenhet av renovering och ROT-projekt, samt innehar yrkesbevis för träarbete. Kanske har du läst byggprogrammet på gymnasiet eller likvärdig träteknisk utbildning. Vi tror att du är allmänt händig och intresserad av bygg och snickeri. Det är ett stort plus om du har några års erfarenhet i byggbranschen. För att trivas hos oss tror vi att du kan arbeta i ett högt tempo, du har hög yrkesstolthet och är lojal, samt fungerar lika bra individuellt som i grupp. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och fullföljer planeringen. Det är även viktigt att du förstår slutproduktens relevans och ser din viktiga del i förloppet för att nå dit.

Du som söker till oss är en person med stort driv, engagemang och arbetsglädje. Vi vill även att du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Start: enligt ök.
Ort: Göteborg

Är du intresserad?
Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Stefan Schüler, 031 380 99 91, alternativt mejla.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!

 

 

VARFÖR VÄLJA OSS?

ROT

ROT-arbeten är vår grund men vi vill även expandera i nya områden.

Digitala

Vi arbetar aktivt med att digitalisera processerna.

Ledord

Kundfokus, Trygghet och Kvalité.

Utveckling

Du har möjligheten till att utveckla både dig själv men även tillsammans med företaget.

Samarbete

Att leda andra och att samarbete är en framgångsfaktor hos oss

Dialog

Vi jobbar aktivt med enkla kommunikationer. Hos oss är det dialog och ingen monolog.