Om oss

År 2011 hade jag en anställning på ett större byggföretag som snickare, under åren hade jag frågat efter nya möjligheter och utmaningar om att få chansen att utbilda mig till arbetsledare. När 2011 startade tänkte jag, om jag inte fått ett erbjudande snart så säger jag upp mig. Sommaren närmade sig och jag bestämde mig för att starta ett eget byggföretag. Utan minsta kontaktnät, ekonomi eller erfarenhet om hur man skaffar projekt tog jag steget. Mitt första projekt var på strax över 14000kr. Drivkraften med eget företag var utmaningen att på eget plan se om man kan men jag kände att jag var tvungen att ha några riktlinjer att jobba efter. Jag valde Kvalité, Trygghet och Kundfokus.

Jag anser att Kvalité uppnår vi med medarbetare som känner yrkesstolthet. För att uppnå yrkesstolthet måste företaget förmedla Trygghet där alla kollegor känner att deras kunskap och personlighet är guld värd. Kundfocus är en stor del till vår stabila tillväxt och kundfocus uppnår vi genom att våra kollegor känner trygghet vilket smittar av sig till våra beställare.  Vilken beställare vill inte känna trygghet i sina investeringar?

Idag är vi 14 kollegor i företaget med yrkesarbetare och tjänstemän och en tryggaktör inom ROT som tror på samarbeten och öppna kort. Vi ni veta mer om vår resa eller prata samarbete så är ni

Varmt välkomna till oss!

Hälsningar
Stefan Schüler med team  

Kontakta oss