Platschef Göteborg

DET VI SÖKER HOS DIG

Vi är inne i en expansiv fas och för att fortsätta vår framgång med kvalité vill vi rekrytera och utveckla engagerade medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi söker nu en erfaren platschef som kommer arbeta med att leda projekt, kalkyl, följa upp resultatet och fatta snabba beslut i en föränderlig miljö. Som engagerad medarbetare hos oss finns det inga begränsningar.

*Göteborg med omnejd

*Bra förmåner

*Vi kämpar tillsammans

*Stora utvecklingsmöjligheter

ARBETSUPPGIFTER
Som Platschef ansvarar du för planering, kalkyl och samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen. Enskilt eller tillsammans kalkylerar vi på nya projekt och sätter ihop anbud. Leda projektet både ekonomiska och resursmässigt kommer vara en stor del i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som platschef inom lokalanpassningar eller Rot-projekt. Vi vill att du är strukturerad i ditt arbetssätt, att du är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt.

Du som person
Det är viktigt att du är en person som trivs i en roll där du stöttar och utvecklar andra samtidigt som ditt fokus på arbetet är centralt.
Du känner dig bekväm med att möta kollegor och samarbetspartners. Du har viljan och förmågan att prestera i en roll där många olika uppgifter pågår parallellt.
För oss på Nordiska Kvalitetsbyggen är det viktigt att du delar företagets kärnvärden – kundfokus, trygghet och kvalitet.

Är du intresserad?
Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Stefan Schüler, 031 380 99 91, alternativt mejla.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!

VARFÖR VÄLJA OSS?

ROT

ROT-arbeten är vår grund men vi vill även expandera i nya områden.

Digitala

Vi arbetar aktivt med att digitalisera processerna.

Ledord

Kundfokus, Trygghet och Kvalité.

Utveckling

Du har möjligheten till att utveckla både dig själv men även tillsammans med företaget.

Resultat

Från början till slut i både utförande och ekonomiskt har du  kontroll på som projektledare hos oss.

Samarbete

Att leda andra och att samarbete är en framgångsfaktor hos oss