Drivande Projektchef till Nordiska Kvalitetsbyggen

Är du en driven person med erfarenhet av att ha arbetat med byggprojektledning med inriktning mot ROT-sidan? Vill du vara en del av ett spännande byggbolag med en stark och positiv tillväxt?

Nordiska kvalitetsbyggen är ett snabbt växande bolag inom byggsektorn. Vi har tre avdelningar ROT-Entreprenad, byggservice samt plattsättning. Vår verksamhet arbetar med ledorden Kundfokus, trygghet och kvalité, detta genomsyrar allt vi gör.

Nu söker vi dig som vill vara med oss på resan till att bli ännu bättre och större.

Som Projektchef hos Nordiska Kvalitetsbyggen blir du en nyckelspelare i vårt team.                                                  

Du leder både projekt och projektteam där du har det övergripande ansvaret för att projekten genomförs inom bestämda ekonomiska ramar samt att satta mål avseende tider, miljö, kvalitet och arbetsmiljö uppfylls. Du tillser att behövliga resurser knyts till projekten och ansvarar för att rutiner samt myndighetskrav efterföljs.

I rollen ingår även:

 • Driva och utveckla processer och arbetssätt så att nästa projekt blir ännu bättre
 • Du planerar, fördelar uppgifter, leder och följer upp personal i aktuella projekt.
 • Bidragande i det strategiska arbetet och affärsplaneringsarbetet för affärsområdet.
byggföretag göteborg

Ditt bidrag

Vi söker dig som har:

 • Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet från byggsektorn, gärna i en ledande befattning.
 • Erfarenhet av personalledning och budgetansvar.
 • Tidigare vana av att leda flera byggprojekt med inriktning mot ROT-sidan parallellt, och är väl insatt i projektets alla faser, från projektering till överlämnande
 • En bred byggteknisk kompetens med kalkylerfarenhet, samt kunskaper inom projektekonomi.

Du är en inspirerande ledare med god förmåga att leda och motivera projektorganisationen för att effektivt kunna nå uppsatta mål. Vidare är du strukturerad och noggrann samt har ett affärsmässigt tänk. Du är en relationsskapande person med god samarbetsförmåga och gillar att samverka med människor. Vi tror också att du behöver vara självgående, har helhetssyn och en serviceinriktad approach.

Vi ser även att du har:

 • Erfarenhet av att produktionsprojekt når uppsatta mål avseende tid, kvalitet och ekonomi
 • Goda kunskaper av upphandling av konsulter och entreprenörer samt erfarenhet av  kontraktsförhandlingar och avtalsskrivning
 • Erfarenhet av att samordna för externa byggledare samt beställarombud för kontrakterade entreprenader.
 • Deltagande i projekterings- och avstämningsmöten

Det är meriterande med akademisk utbildning, exempelvis byggingenjör samt entreprenadjuridik,  BAS-P-U, förhandling och ledarskapsutbildning.

Som ambassadör för företaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla företagets värden och varumärke. För oss är det strategiskt viktigt att ligga i framkant och driva utvecklingen inom byggbranschen.

Vi är därför aktiva, nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre Önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats där vi får utrymme att växa tillsammans, då är du välkommen till oss på Nordiska Kvalitetsbyggen.

Vill du veta mer om tjänsten Stefan Schüler 031-3809999

Ansök idag