Renovera badrum Göteborg

Går du i renoveringstankar om att renovera ditt badrum i Göteborg?

Nordiska Kvalitetsbyggen har många år på nacken i byggbranschen och har utfört badrumsrenoveringar sedan start. Vi har alla kunskaper, certifikat och tillstånd som krävs för att uppnå ditt drömresultat.

Vi tar oss an alla typer av badrumsprojekt, allt ifrån privatpersonens enskilda badrumsrenovering till företagskundens trettiotal olika projekt. Det innebär givetvis att vi innehar en godkänd våtrumsbehörighet enligt BKR och har berättigade plattsättare i vårt eget team. Vi hjälper dig längs hela vägen, från uppstart med inkluderande rådgivning, till ett resultat som uppfyller dina förväntningar.

  Renovera badrum Göteborg med Nordiska Kvalitetsbyggen

  Vi har, utöver vårt eget team, många duktiga och pålitliga underentreprenörer som har samarbetat med oss i många år. Vi har effektiva system för att underlätta kommunikationen mellan samtliga inblandade parter, vilket effektiviserar arbetsprocessen och leder till lyckade resultat.

  Så, om du bor i Göteborg med omnejd tar vi oss mer än gärna an uppgiften att renovera ditt badrum. Vi är hantverkare som går att lita på! Kontakta oss redan idag så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

  Angående bilden ovan så är det viktigt att förstå vad saker innebär för dig som kund. Vi har såklart länkarna för dom olika sakerna. ID06 handlar om att vi skall kunna identifiera vilka vi är och var vi kommer ifrån. Badrummen och att dessa utförs på rätt sätt är väldigt viktigt och vi följer råden från BKR. (Behörighetför våtrum). Sedan även mer information om Sveriges byggindustrier

  Vart arbetar vi någonstans?

  Vi arbetar inom många olika orter som t.ex Göteborg – Partille – Mölndal Lerum – Frölunda – Hisingen KungsbackaKungälv