Renovera badrum Hisingen

Söker du hjälp med att renovera ett badrum på Hisingen?

Vi på Nordiska Kvalitetsbyggen utför uppdrag i hela Västra Götalandsregionen och blir göteborgarnas naturliga val när det kommer till att renovera badrum. Vi har flera års erfarenhet i byggbranschen och har utfört badrumsrenoveringar sedan start.

Oavsett miljö och omfång besitter vi den kompetens som krävs för att lösa svårigheterna som medföljer. Vi har alla certifikat, försäkringar och tillstånd som behövs, vilket förstås inkluderar våtrumsbehörighet enligt BKR.

Renovera badrum Hisingen

  Renovera badrum Hisingen med Nordiska Kvalitetsbyggen AB

  Nordiska Kvalitetsbyggen har ett pålitligt team av välkvalificerade hantverkare, plattsättare och underentreprenörer som tillsammans ser till att du får dina drömmars badrum. Vi finns där från uppstart till resultat, stöttar dig vid inköp av material och ansvarar för att logistik och planering följs åt. Genom våra effektiva kommunikationssystem som inkluderar samtliga parter ser vi till att undvika missförstånd och uppnå resultat i höjd med dina förväntningar.

  Med ledorden Kvalité, Trygghet & Kundfokus jobbar vi tidsoptimerat, kostnadseffektivt och säkert. Luta dig tillbaka och slappna av medan våra erfarna hantverkare gör jobbet.

  Renovera badrum Hisingen

  Angående bilden ovan så är det viktigt att förstå vad saker innebär för dig som kund. Vi har såklart länkarna för dom olika sakerna. ID06 handlar om att vi skall kunna identifiera vilka vi är och var vi kommer ifrån. Badrummen och att dessa utförs på rätt sätt är väldigt viktigt och vi följer råden från BKR. (Behörighetför våtrum). Sedan även mer information om Sveriges byggindustrier

  Vart arbetar vi någonstans?

  Vi arbetar inom många olika orter som t.ex Göteborg – Partille – Mölndal Lerum – Frölunda – Hisingen KungsbackaKungälv