Renovera badrum Kungälv

Vi siktar på att vara det självklara valet när det kommer till renovera badrum i Kungälv.

Att renovera badrummet är en stor investering och att hitta rätt hjälp kan vara en utmaning. Vi på Nordiska Kvalitetsbyggen förstår vikten av ett bra och säkert arbete och är en byggfirma som man kan lita på.

Brinner för kundfokus, trygghet och kvalité och låter de värdeorden genomsyra alla projekt vi tar oss an. Flera års erfarenhet inom branschen och av badrumsrenoveringar och de rättigheter och tillstånd som krävs för att utföra jobbet. Ständigt uppdaterade på nya regler och rekommendationer och är därför alltid rätt i tiden.

Förutom erfarna hantverkare och plattsättare inhouse har vi ett väletablerat samarbete med flera pålitliga certifierade underentreprenörer. Vi har kommunicerar effektivt med samtliga parter vilket vi ser är nyckeln till att förhindra missförstånd och uppnå lyckade resultat.

    Renovera badrum Kungälv med Nordiska Kvalitetsbyggen AB

    Vi på Nordiska Kvalitetsbyggen jobbar kostnadseffektivt och tidsoptimerat, och tar alltid ansvar för att renoveringen uppnår kvalité och förväntningar. Med oss kan du känna dig trygg att jobbet blir rätt utfört.

    Angående bilden ovan så är det viktigt att förstå vad saker innebär för dig som kund. Vi har såklart länkarna för dom olika sakerna. ID06 handlar om att vi skall kunna identifiera vilka vi är och var vi kommer ifrån. Badrummen och att dessa utförs på rätt sätt är väldigt viktigt och vi följer råden från BKR. (Behörighetför våtrum). Sedan även mer information om Sveriges byggindustrier

    Vart arbetar vi någonstans?

    Vi arbetar inom många olika orter som t.ex Göteborg – Partille – Mölndal Lerum – Frölunda – Hisingen KungsbackaKungälv