Renovera badrum Kungsbacka

Dags för renovera badrum Kungsbacka? Vi sköter jobbet!

Nordiska Kvalitetsbyggen är en byggfirma med många år i branschen. Vårt team består av erfarna hantverkare och plattsättare som går att lita på. Vi på Nordiska Kvalitetsbyggen har ett väletablerat samarbete med pålitliga underentreprenörer och kan på så sätt ansvara för hela din renovering, från uppstart till resultat. Med andra ord en trygg och säker helhetslösning!

Vårt mål att hjälpa till med hela projektet, vid alla typer av projekt. Utifrån miljö, omfång och dina önskemål skapar vi det perfekta badrummet till ditt hem, företag eller bostadsrättsförening.

Renovera badrum Kungsbacka

  Renovera badrum Kungsbacka med Nordiska Kvalitetsbyggen

  För att resultatet ska hålla i längden krävs rätt tillvägagångssätt, utformande och kompetens. Våra plattsättare har våtrumsbehörighet anslutna till BKR. Med rätt behörighet, certifikat, försäkringar och tillstånd har vi som byggfirma alla kunskaper som krävs för att bygga ditt drömbadrum.

  Bor du i Kungsbacka med omnejd hjälper vi gärna till! Vi utför uppdrag i hela Västra Götalandsregionen och vill vara göteborgarnas självklara val när det kommer till att renovera badrummet.

  Hör av dig så lämnar vi kostnadsförslag redan idag!

  Säkerhetsfrågor för dig som kund

  Angående bilden ovan så är det viktigt att förstå vad saker innebär för dig som kund. Vi har såklart länkarna för dom olika sakerna. ID06 handlar om att vi skall kunna identifiera vilka vi är och var vi kommer ifrån. Badrummen och att dessa utförs på rätt sätt är väldigt viktigt och vi följer råden från BKR. (Behörighetför våtrum). Sedan även mer information om Sveriges byggindustrier

  Vart arbetar vi någonstans?

  Vi arbetar inom många olika orter som t.ex Göteborg – Partille – Mölndal Lerum – Frölunda – Hisingen KungsbackaKungälv