Renovera badrum Lerum

Tid för förändring i badrummet? Låt oss hjälpa dig!

Nordiska Kvalitetsbyggen har egna plattsättare och är godkända för våtrumsbehörighet enligt BKR. Det innebär att vi har den kompetens och certifiering som krävs för att uppnå dina förväntningar och skapa dina drömmars badrum.

Vi har renoverat badrum sedan start och har flera år på nacken inom branschen. Vi bejakar alla typer av uppdrag och skräddarsyr respektive beställning efter kundens önskemål och visioner. Med tanke på vår långa erfarenhet har vi förståelse för vilka svårigheter som vanligtvis uppstår och hur man går tillväga för att lösa dem.

Renovera badrum Lerum

  Renovera badrum Lerum med hos på Nordiska Kvalitetsbyggen AB

  Vi bryr oss verkligen om våra kunder och diskuterar gärna lösningar och idéer med dig redan innan projektet drar igång. Resultatet levereras alltid med hög kvalité som matchar dina önskemål. Tiden mellan uppstart och resultat jobbar vi både tidsoptimerat och kostnadseffektivt. Vi bär fullt ansvar för att planering och logistik stämmer överens och stöttar dig vid val av badrumsinredning, kakel och klinkers som fungerar i just din miljö.

  Tveka inte att höra av dig till oss om du har ett badrum i Lerum som du vill förändra. Vi vill vara ditt självklara val när det kommer till badrumsrenoveringar.

  Renovera badrum Lerum

  Angående bilden ovan så är det viktigt att förstå vad saker innebär för dig som kund. Vi har såklart länkarna för dom olika sakerna. ID06 handlar om att vi skall kunna identifiera vilka vi är och var vi kommer ifrån. Badrummen och att dessa utförs på rätt sätt är väldigt viktigt och vi följer råden från BKR. (Behörighetför våtrum). Sedan även mer information om Sveriges byggindustrier

  Vart arbetar vi någonstans?

  Vi arbetar inom många olika orter som t.ex Göteborg – Partille – Mölndal Lerum – Frölunda – Hisingen KungsbackaKungälv