Renovera badrum Mölndal

Vi på Nordiska Kvalitetsbyggen AB kan hjälpa dig renovera badrum Mölndal. Att hitta rätt hantverkare för badrumsrenoveringen kan vara svårt. Låt oss göra det lite lättare för dig.

Nordiska Kvalitetsbyggen står för Kvalité, Trygghet & Kundfokus. Vi håller oss ständigt uppdaterade om nya regler och rekommendationer och har de tillstånd, certifikat och kompetenser som behövs för att nå ditt drömresultat.

Renovera badrum Mölndal

  Renovera badrum Mölndal med oss på Nordiska Kvalitetsbyggen AB

  Vårt team består av pålitliga hantverkare och plattsättare med flera års erfarenhet inom byggbranschen. Vi har utfört badrumsrenoveringar sedan start och tar oss an alla typer av badrumsprojekt. Oavsett om du vill renovera ditt enskilda badrum hemma i Mölndal eller om ni vill göra om samtliga badrum i bostadsrättsföreningen så har vi rätt personer för jobbet.

  Har du redan börjat planera eller visualisera hur du vill att ditt badrum ska se ut? Bjud in oss redan i ett tidigt stadie så kan vi hjälpa till att tänka rätt från början. Med tanke på vår erfarenhet är vi medvetna om vilka problem och svårigheter som kan uppkomma och har kunskaper kring hur man löser dem. Vi hjälper även gärna till vid inköp av material som klinker och kakel och ansvarar för att logistik och planering går ihop.

  Nordiska Kvalitetsbyggen AB

  Vi är ett tryggt och säkert företag som jobbar både säkert, tidsoptimerat och kostnadseffektivt. Hör av dig så lämnar vi en kostnadsoffert!

  Renovera badrum Mölndal

  Angående bilden ovan så är det viktigt att förstå vad saker innebär för dig som kund. Vi har såklart länkarna för dom olika sakerna. ID06 handlar om att vi skall kunna identifiera vilka vi är och var vi kommer ifrån. Badrummen och att dessa utförs på rätt sätt är väldigt viktigt och vi följer råden från BKR. (Behörighetför våtrum). Sedan även mer information om Sveriges byggindustrier

  Vart arbetar vi någonstans?

  Vi arbetar inom många olika orter som t.ex Göteborg – Partille – Mölndal Lerum – Frölunda – Hisingen KungsbackaKungälv