Stambyte & Badrumsrenovering

Stambyte & Badrumsrenovering med oss på Nordiska Kvalitetsbyggen

Att renovera ett badrum är både spännande och hoppfullt men kan också vara lite skrämmande. Du känner antagligen glädje över att snart ha ett nyrenoverat badrum men att det lätt kan bli fel. Därför är det viktigt att anlita ett bra byggföretag som ansvarar och tar hand om hela badrumsrenoveringen samt har rätt kunskaper, erfarenheter och försäkringar.

badrumsrenovering

Duktiga hantverkare

Låt en duktig hantverkare göra jobbet och luta dig tillbaka och njut av att se ditt nya badrum växa fram. Det ska ju vara roligt att renovera. Ska du renovera ditt badrum? Bor du i Göteborg eller i någon av kranskommunerna och är igång med att planera badrum? Då kan vi på NK byggen hjälpa dig. Vi hjälper er med hela badrumsprojektet, oavsett om ni är en privatperson i behov av 1-2 badrum, eller en fastighetsägare som behöver 30 nya badrum.

Lite information om oss

Vi på Nordiska Kvalitetsbyggen AB är ett byggföretag som bedrivit verksamhet i Göteborg med omnejd sedan 2011. Utföra din badrumsrenovering med bravur det är vår högsta prioritet.

Vi arbetar som totalentreprenörer åt dig som kund, d.v.s vi tar hand om ditt badrumsrenovering från början till slut. För oss spelar det ingen roll om du är fastighetsägare, företag eller privatperson alla är lika välkomna.

Vi har gjort tusentals badrumsrenoverning och vi är både lyhörda och ger tips så att du kommer få det badrummet du vill. Tveka inte att fråga, höra av till oss.

Vi är ett tiotal anställda och har många goda referenser. Missa inte att fråga oss om ett kostnadsförslag.

badrumsrenovering göteborg
badrumsrenovering

Ditt Stambyte & Badrumsrenovering

ROT-jobb

Som totalentreprenör utför vi era renoveringar. Det är gällande fastighet, lägenhet eller villa. Vi tar ansvar från första stunden för att säkerställa att slutresultatet blir utöver er förväntan samt att ni alltid kan känna en trygghet under projektets gång. När det gäller ROT-arbeten har vi utför dessa i alla typer av platser, vi kan erbjuda er dom bästa lösningarna med våran breda kompetens. Vi arbetar enbart med utvalda UE (underentreprenörer) som vi vet kan leverera det vi önskar av dem. 

Badrumsrenovering 

När det kommer till ett badrum så vill alla olika. Vi planerar med er hur ni vill att det skall se ut. För att resultatet skall bli till era förväntningar ger vi er tips och råd genom hela processen. Vi hjälper er om ni vill med inköp av klinker och kakel samt badrumsinredning. Vi kan även montera det kakel och klinker ni har köpt in. Ansvarar för att logistiken och planering går hand i hand så ert projekt blir tidsoptimerat. Vana att arbeta där folk bor och därav har vi ett stort fokus på ordning på arbetsplatsen. 

Totalentreprenad

Med vår breda kompetens samt starka samarbeten med underentreprenörer och leverantörer så hjälper vi er från start till slut. Vi är er partner i ert projekt där vi har fokus på dom punkter ni som beställare vill uppfylla. Kommunikation mellan oss och er tycker vi är nyckeln till stark framgång. Ordning och reda på arbetsplats med planering, arbetsmiljö och logistik gör våra anbud kostnadseffektiva till er som beställare. Behörigheter och allmänna krav från myndighet har vi som företag och våra underentreprenörer. Gällande underentreprenörer så anlitas aldrig företag som ej har alla krav uppfyllda.

Kostnadsförslag

Vi har kostnadsfria offerter och anbud. Det betyder att du hör av dig till oss. Så kommer vi ut på plats och kollar till förutsättningarna. Vi hjälper dig forma dina tankar till en idé som vi sedan lämnar ett pris på. Att hjälpa dig välja rätt produkter och rätt lösningar det är vi proffs på. Vi välkomnar din förfrågan. Kontakta oss

Badrumsrenovering

Välj oss på Nordiska när det kommer till badrum

Tveka inte kontakta oss.

Vi arbetar inom många olika orter som t.ex Göteborg – Partille – Mölndal – Lerum – Frölunda – Hisingen – Kungsbacka