Badrumsrenovering Askim

Vi är det självklara valet när det är dags för badrumsrenovering Askim

Att bo vid havet och naturen är drömmen för många. Och för de som bor i Askim har drömmen blivit sann, för många kan ett nyrenoverat badrum vara en lika avlägsen dröm som att bo vid havet. Men det är en dröm som även den går att förverkliga, låt oss guida dig igenom processen så har du snart ett drömbadrum du också.

När du anlitar oss får du de bästa hantverkarna med många års erfarenhet och som har rätt utbildning för att göra jobbet. På så sätt kan du få ett nytt badrum snabbt och enkelt.

Badrumsrenovering Askim

Hör av dig till oss tidigt för att få den bästa hjälpen

Ju tidigare i processen som vi kopplas in desto mer kan vi hjälpa dig. Vi har jobbat med badrum och andra våtutrymmen i många år, därför är det klokt att rådgöra med oss när det gäller frågor som till exempel materialval. Vi hjälper er se helhetskostnaden då vissa material kräver mer vid montering och därmed dyra i slutändan. Oavsett vilka val ni gör kan ni räkna med att vi gör jobbet på allra bästa sätt.

  Erfarna, utbildade och godkända av BKR

  Vi arbetar bara med hantverkare och underentreprenörer som har flera års erfarenhet och som har rätt utbildning och certifikat. Vi är godkända av Byggkeramikrådet, BKR som är det branschråd som organiserar utbildningar och certifieringar inom våtrumsarbeten.

  Stor som liten renovering

  Storleken på det arbete som ska utföras spelar ingen roll, vi tar oss an alla jobb med samma entusiasm och professionalitet. Ska du fixa några ytskikt i det lilla badrummet eller om det är dags för totalrenovering av badrummet? Eller ska föreningen fixa till alla badrummen i alla lägenheter? Kontakta oss så lägger vi upp en plan för er! Vi finns där för alla som tänker på badrumsrenovering Askim.

  Tidsoptimerat för din bekvämlighet

  Alla som har renoverat sitt badrum någon gång vet hur jobbigt det är, därför gör vi allt vi kan för att det ska gå så fort som möjligt. Alla som jobbar hos oss och våra underentreprenörer har tillgång till en gemensam plattform där alla kan följa arbetet och lägga upp arbetet i ditt badrum för att renoveringen ska kunna hålla tidsplanen.  

  Tveka inte att kontakta oss

  Om du har funderingar på att renovera ditt badrum så är du välkommen att höra av dig till oss för ett kravlöst samtal kring det du planerar.

  Vi arbetar inom många olika orter som t.ex Göteborg – Partille – Mölndal – Lerum – Frölunda – Hisingen – KungsbackaAskim – Jonsered – Landvetter – Lindome – Mölnlycke