Tjänster

Bild 9-2

Badrumsrenovering
Nordiska kvalitetsbyggen utför badrumsrenovering med totalentreprenad i Göteborg med omnejd och tar hand om hela badrumsrenoveringen från planering och rivning till färdigställt badrum. Som kund hos oss kommer ni alltid stå i fokus och behöver bara en kontaktperson. Anlita oss idag och ni får

  • kundfokus
  • trygghet
  • hög kvalité

 

Rullmeny för kök

Köksrenovering
Köket beskrivs ofta som husets hjärta, där de stora middagarna för släkt och vänner förbereds eller bara för en mysig bakstund med familjen. Låt oss hjälpa er med både planering och montering av köket. Vi samarbetar med de största köksleverantörer för att kunna se till att köket blir precis som ni förväntar er.

Bild 8

Ny- eller tillbyggnation

När ni behöver mer utrymme eller bara vill ändra, är vi den partner ni ska välja. Vi hjälper er med hela projektet från planering till färdigt bygge. Tack vare vårt stora kontaktnät kan vi hjälpa er med alla frågor som dyker upp runt ert projekt, vi samarbetar med utbildade yrkesmän. Så när ni väljer att anlita oss kan ni tryggt luta er tillbaks och vara säkra på att arbetet utförs korrekt och efter era önskemål.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lokalanpassning

Har du hittat en lokal som är nästan perfekt? Vi hjälper dig att få din kontors- eller butikslokal helt perfekt för ditt ändamål och efter dina önskemål.