Byggföretag Göteborg

Byggföretag Göteborg

Nordiska Kvalitetsbyggen grundades som Byggföretag i Göteborg redan 2011. Våran vision har varit att utföra renoveringar av fastigheter till ett kostnadseffektivt sätt. Vi tummar inte på kvalité det kan våra referenser instämma i. 

För att uppnå bästa resultat för dig som kund är vi allt som oftast totalentreprenörer. Vi tar hand om ditt projekt från början till mål, du behöver enbart föra dialog med oss. Vi har noga valt ut våra underentreprenörer så dom arbetar efter våra kvalitetssystem. 

Inte för att sticka ut hakan får långt så är vi väldigt duktiga med vår dokumentation. Du får ett väl utfört arbete ute på plats och du har dokumenten som styrker det. 

Vi vill vara ett självklart val när det kommer till anbudsförfrågningar. Så tveka inte att be om oss ett kostnadsförslag.

DITT BYGGFÖRETAG GÖTEBORG

NORDISKA KVALITETSBYGGEN AB

Vad är dom senaste projekten vi utför i Göteborg?

Som Byggföretag som är verksamma i Göteborg med omnejd så har vi valt att lägga stort fokus på just ROT (renovering och tillbyggnad). Det är allting från att renovera en lägenhet till flera, även tillbyggnader av fastigheter och mycket mer. 

Badrum är också något som vi är kända med hos våra kunder. Vi levererar alltid ett bra resultat till ett konkurrenskraftigt pris, det är inte bara något vi säger. Det är våra kunder som säger det, tveka inte att fråga efter referenser så kan vi ger er flera.

Vad är det då ofta för saker vi utför som Byggföretag i Göteborg?

  • Renovering av Badrum - Privatperson
  • Renoveringar av 5st lägenheter - Företag
  • Tillbyggnad av villa - Privatperson
  • Omläggning av tak - Företag
  • Renovering av badrum & tvättstuga - Privatperson

 

Nordiska Kvalitetsbyggen är ett expansivt byggföretag som har växt sig starka tillsammans med sina kunder och samarbetspartners. Vi är en aktör att räkna med och vi tror och hoppas att ni frågar oss om ert projekt.

Idag är vi nio stycken snickare och plattsättare. Vi tåls att jämföras med  och det tror vi med du tycker efter vårt första projekt tillsammans. Kontakta oss.

Våra kunder består bland annat av stora och erkända aktörer på marknaden. Är intresserade att veta vilka mer våra kunder är så be om några referensprojekt.

Som underentreprenörer samarbetar vi bland annat med erkända J2 Elteknik och KBA

Detta är våra tjänster

ROT-jobb

Som totalentreprenör inom ROT-jobb utför vi era renoveringar i alla typer av fastigheter, lägenhet eller villor. Vi involverar oss i projektet från första stunden för att säkerställa att projekteringen får bästa start. Vi vet att när ett projekt är planerat bra från början så blir slutresultatet bättre. Vårat mål är att både slutresultat och trygghet genom projektet ska bli över era förväntningar blir utöver er förväntan samt att ni alltid kan känna en trygghet under projektets gång. När det gäller ROT-arbeten kan hjälpa er med dom bästa lösningarna med våran breda kompetens. Vi arbetar enbart med utvalda UE (underentreprenörer) som vi vet kan leverera det vi önskar av dem

Badrumsrenovering 

När det kommer till ett badrum så har alla olika smak. För att resultatet skall bli till era förväntningar ger vi er tips och råd genom hela byggprojektet. Vi hjälper er med inköp av klinker, kakel och badrumsinredning vi våra samarbetspartners. Vi ansvarar för att logistiken och planering går hand i hand så ert projekt blir tidsoptimerat och kostnadseffektivt. Vi har egna plattsättare med våtrumsbehörighet och är anslutna till BKR. Vi är vana att arbeta där folk bor och därav har vi ett stort fokus på ordning och städning på våra arbetsplatser. 

Tak & fasadarbeten

När det kommer till tak, fönsterbyte och fasader på er fastighet så vet vi vad vi håller på med. Helheten från det lilla taket och väggarna till de större flerbostadshusen är något vi kan erbjuda er som kunder. Vi hjälper er att hitta rätt material genom våran inköpskanaler och leverantörer så ni får det utseendet och kvalité ni önskar. Våra erfarna snickare har kompetensen och engagemang att utföra arbeten på erat tak eller fasad. Allt görs i totalentreprenad om ni önskar.

Lägenhetsrenovering

Går ni i tankar att renovera er lägenhet? Skall ni renovera en eller tjugo lägenheter glöm inte skicka anbudsförfrågan till oss på Nordiska Kvalitetsbyggen AB. Vi arbetar med både stora och små fastighetsägare i Göteborg och vi har skaffat oss goda referenser ifrån denna typen av arbete. Vi ansvarar för hela processen med planering, utförande, logistik till färdigställt projekt. Vi har både BAS-U och BAS-P och alla andra krav/ utbildningar som åligger oss som bolag för att utföra era projekt på tryggt och korrekt sätt. 

Lokalanpassning

Nordiska Kvalitetsbyggen arbetar även med lokalanpassningar. Önskar ni hjälpa att renovera kontor, bygga nya kontor eller renovera er lokal så är vi ett byggföretag för er renovering. Vi anpassar kontor eller affärslokaler efter era behov. Önskar ni så jobbar vi från start tätt med er projektledning och arkitekter. Även om bara delar av lokalen ska renoveras eller anpassas så ser vi bara möjligheter. Våra arbetsplatser är det alltid ordning och reda på för att underlätta för er verksamhet.

Totalentreprenad

Med vår breda kompetens och starka samarbeten hjälper vi er från början till slut i projektet.  Vi är er långsiktiga partner i projekten där vi har fokus på att först förstå era planer och mål. Kommunikation mellan oss och er tycker vi är nyckeln till stark framgång och ett klockrent resultat. Ordning och reda på arbetsplats med planering, arbetsmiljö och logistik gör våra anbud kostnadseffektiva till er som beställare. Behörigheter och allmänna krav från myndighet har vi som företag och ställer detta som krav på våra samarbetspartners.

 

 

Adress

  • Nordiska Kvalitetsbyggen
  • Datavägen 6 B
  • 436 32 ASKIM
  • 031-380 99 99

Vi välkomnar även besök till adressen, boka gärna.

Mejla oss.

 

Öppettider

07:00-17:00

Vid frågor efter arbetstid hänvisar vi till mejlen.