Badrumsrenovering Göteborg

Badrumsrenovering Göteborg

Vi på Nordiska Kvalitetsbyggen AB har egna plattsättare och är godkänd för våtrumsbehörighet enl BKR.  Vi utför badrumsrenoveringar/ plattsättning för alla typer av kunder, är ni privatperson och vill renovera ert badrum så tar vi oss an ert projekt med stor glädje.

Är ni företagskund och har tex 30st badrum som ska renoveras så ser vi detta som en fantastisk utmaning. Stora som små kund till oss kan ni alltid räkna med det bästa resultatet. Bjud in oss i ett tidigt stadie till dialog så hjälper vi till med tips och råd för att era förväntningar ska uppfyllas.

Vi är ett tiotal anställda och har många goda referenser. Missa inte att fråga oss om ett kostnadsförslag.

badrumsrenovering göteborg
badrumsrenovering göteborg

Vi vill vara ditt självklara val när du skall göra om ditt badrum. Fråga oss när det kommer till badrumsrenovering Göteborg. Vi har många duktiga underentreprenörer som vi har jobbat med i många år. Vi kan skapa ett badrum för dig som du kommer trivas i.

badrumsrenovering göteborg

  Badrumsrenovering Göteborg

  ROT-jobb

  Som totalentreprenör utför vi era badrumsrenoveringar. Det är gällande fastighet, lägenhet eller villa. Vi tar ansvar från första stunden för att säkerställa att slutresultatet blir utöver er förväntan samt att ni alltid kan känna en trygghet under projektets gång. När det gäller ROT-arbeten har vi utför dessa i alla typer av platser, vi kan erbjuda er dom bästa lösningarna med våran breda kompetens. Vi arbetar enbart med utvalda UE (underentreprenörer) som vi vet kan leverera det vi önskar av dem.

  Badrum

  Inget badrum är det andra likt och det vet vi på nordiska kvalitetsbyggen. Vi går igenom med er vad det är ni önskar er och vad det är ni vill få utfört. Vi kan med raka ryggar säga att vi kan badrum och vi jobbar med badrum i olika fastigheter så som lägenheter, kontor och villor. Våra system gör att det är enkelt för oss att förmedla informationen mellan oss och våra underentreprenörer. Detta leder till lyckade projekt med nöjda kunder.

  Lägenhet

  Går ni i tankar att renovera era lägenheter? Skall ni renovera en eller tjugo lägenheter glöm inte skicka anbudsförfrågan till oss på Nordiska Kvalitetsbyggen AB. Vi arbetar med stora fastighetsägare i Göteborg och vi har skaffat oss goda referenser ifrån denna typen av arbete. Vi startar med rivning och stambyte fram till inflyttning. Vi ansvarar för hela processen med utförande, logistik och planering till färdigresultat. Vi har både BAS-U och BAS-P och alla andra krav som åligger oss som bolag för att utföra era projekt på trygg och korrekt sätt. 

  Ombyggnad

  Om ni som företag eller privatperson behöver renovera er fastighet/villa går tankar om att bygga till och om kan vi hjälpa er. Från er idé till färdigresultat är vår styrka. Vi ser till helheten och tar ansvar för planering och logistik med UE för bästa ekonomiska vinning för båda parter. Ordning på arbetsplatsen ligger i vår fokus för att ni skall kunna arbeta eller vara hemma i ordning och reda under byggets gång. Glöm inte fråga oss om offert.

  Tak & fasadarbeten

  När det kommer till ytskikt på din fastighet så vet vi vad vi håller på med. Allting från det lilla taket och väggarna till det större är något vi kan erbjuda er som kunder. Vi hjälper er att hitta rätt material genom våran inköpskanaler och leverantörer så ni får det utseendet ni söker efter. Våra erfarna snickare har kompetensen och kunskapen att utföra ert villatak eller flerbostadshus med betongpannor eller tegel. Desamma gäller träfasader. 

  Totalentreprenad

  Med vår breda kompetens samt starka samarbeten med underentreprenörer och leverantörer så hjälper vi er från start till slut. Vi är er partner i ert projekt där vi har fokus på dom punkter ni som beställare vill uppfylla. Kommunikation mellan oss och er tycker vi är nyckeln till stark framgång. Ordning och reda på arbetsplats med planering, arbetsmiljö och logistik gör våra anbud kostnadseffektiva till er som beställare. Behörigheter och allmänna krav från myndighet har vi som företag och våra underentreprenörer. Gällande underentreprenörer så anlitas aldrig företag som ej har alla krav uppfyllda.

  Vart arbetar vi någonstans?

  Vi arbetar inom många olika orter som t.ex Göteborg Partille Mölndal Lerum Frölunda Hisingen Kungsbacka