Byggservice

Vår byggserviceavdelning erbjuder en flexibel, snabb och resultatorienterad hantering av era ärenden. Med ett engagerat team av erfarna yrkesarbetare är vi redo att ta oss an både akuta och planerade underhållsarbeten.

Oavsett om det handlar om mindre justeringar, som att fixa en dörr, eller mer omfattande arbeten, som att åtgärda skador eller anpassningar, står vi redo att hjälpa till. Vi är den pålitlig samarbetspartner som ni kan lita på för att få arbetet utfört korrekt och effektivt.

Vi agerar med snabb respons och hög kvalitet, och anpassar våra tjänster efter era behov. Genom att arbeta nära er, kan vi säkerställa att våra tjänster anpassas efter era förutsättningar och bidrar till en trygg och hållbar byggservice.

Vårt Team

Engagemang, Skicklighet och Yrkesstolthet

Vårt team består av noga utvalda medarbetare som besitter stort engagemang, skicklighet och yrkesstolthet. Varje individ bidrar med expertis och en passion för sitt arbete, vilket gör oss till en stark och pålitlig partner. Vi arbetar både i projekt- och avtalsform, vilket ger oss en heltäckande kapacitet och flexibilitet. Detta innebär att vi kan hantera hela processen från början till slut, vilket gör att våra kunder endast behöver en kontaktpunkt med en tydlig kommunikationsväg.

Poseidon

Trygghets säkrande åtgärder av 1100 förråd

”Trots utmaningar under projektets gång fungerade samarbetet mellan oss på Poseidon och Nordiska Kvalitetsbyggen bra. Arbetsledaren var lyhörd och flexibel vilket underlättade framfarten i projektet.” -Aleksandar

Ramavtal för Byggservice

Med våra ramavtal för byggservice kan ni tryggt förlita er på kontinuerlig och högkvalitativ service. Vi erbjuder flexibla och kostnadseffektiva lösningar som anpassas efter era specifika behov. Genom att teckna ett ramavtal med oss, får ni en pålitlig partner som snabbt och effektivt hanterar alla era byggrelaterade behov, från mindre reparationer till större underhållsprojekt. Vårt dedikerade team är alltid redo att leverera med kvalitet och precision.