Badrumsrenovering Frölunda

Badrumsrenovering Frölunda

Att utföra en badrumsrenovering i Frölunda är en stor investering och det kan vara en utmaning att hitta rätt hantverkare för jobbet. Nordiska Kvalitetsbyggen besitter år av erfarenhet inom byggbranschen och vill vara ditt självklara val när det gäller din badrumsrenovering.

Vi utför badrumsrenoveringar för alla. Oavsett om du är privatperson eller fastighetsägare hjälper vi dig längs hela projektet – från uppstart till resultat. Kontaktar du oss redan i ett tidigt stadie hjälper vi till med rådgivning och idéer som matchar era förväntningar.

  Nordiska Kvalitetsbyggen AB

  Nordiska Kvalitetsbyggen har expertis inom plattsättning inhouse och har våtrumsbehörighet enligt BKR. Vi stöttar dig vid inköp av klinker, kakel och badrumsinredning och ansvarar för att logistik och planering går hand i hand. Vi ser även till att projektet både blir kostnadseffektivt och tidsoptimerat.

  Badrumsrenovering Frölunda

  Med rätta certifikat, tillstånd och försäkringar har vi på Nordiska Kvalitetsbyggen de kunskaper som krävs för att uppnå resultat som matchar dina förhoppningar. Vi tar med glädje oss an din badrumsrenovering och skapar med säkerhet ett badrum som du kommer trivas i.

  Angående bilden ovan så är det viktigt att förstå vad saker innebär för dig som kund. Vi har såklart länkarna för dom olika sakerna. ID06 handlar om att vi skall kunna identifiera vilka vi är och var vi kommer ifrån. Badrummen och att dessa utförs på rätt sätt är väldigt viktigt och vi följer råden från BKR. (Behörighet för våtrum). Sedan även mer information om Sveriges byggindustrier

  Vart arbetar vi någonstans?

  Vi arbetar inom många olika orter som t.ex Göteborg Partille Mölndal Lerum Frölunda Hisingen Kungsbacka