Badrumsrenovering Hisingen

Låt oss renovera ditt badrum

NK byggen är specialister på badrumsrenovering Hisingen. Vi gör endast helrenoveringar av badrum. Vi är ett Göteborgsbaserat företag och gör badrumsrenoveringar i hela Göteborg med omnejd.

Vi har renoverat alla typer av badrum och vår erfarenhet gör processen lättare för dig, då vi utifrån tidigare projekt kan leda dig på den bästa och mest effektiva vägen till ett lyckat slutresultat. Vi sköter allt från planering och rivning till utförande och städning.

badrumsrenovering göteborg

  Erfarenheten


  Vi har många års erfarenhet av badrumsrenovering i Göteborgs med omnejd. Vi stöttar er med inköp av klinker, kakel och badrumsinredning och ansvarar för att logistiken och planering går hand i hand, för att projekten ska bli tidsoptimerade och kostnadseffektiva. Vi står för Kvalité, Trygghet och Kundfokus.

  Vi är ett våtrumsbehörigt företag och har renoverat tusentals badrum. Du får ett kvalitetsdokument efter avslutad badrumsrenovering. Vi är ansvarsförsäkrade hos XX försäkringar, vilket ger dig ytterligare trygghet när du väljer oss. Vi är din långsiktiga partner.

  Att renovera ett badrum ska vara enkelt, spännande och hoppfullt men kan också vara lite skrämmande. Du känner antagligen glädje över att snart ha ett nyrenoverat badrum men att det kan lätt bli fel. Därför är det viktigt att anlita ett bra byggföretag som ansvarar och tar hand om hela badrumsrenoveringen, inklusive VVS och elinstallationer. Som kund hos NK byggen behöver du därför bara ha en kontaktperson. Naturligtvis utför vi alla våra uppdrag i enlighet med gällande standarder och branschregler som gäller renovering av våtutrymmen samt har rätt kunskaper, erfarenheter och försäkringar. Låt en duktig hantverkare göra jobbet och luta dig tillbaka och njut av att se ditt nya badrum växa fram. Det ska ju vara roligt att renovera.

  Badrumsrenovering Hisingen

  FRÅGOR & SVAR

  Vattenskador som följd av felaktigt utförda badrumsrenoveringar medför årligen enorma kostnader för försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och bostadsrättsinnehavare. Det krävs kompetens, hantverkskunnande och kunskap om material och produkter för att bygga badrum och för att göra installationer av vatten, avlopp, ventilation och el.

  Du hittar kunskapen och kompetensen hos branschorganisationerna och dess behöriga medlemsföretag. Tänk på att en fastighet har vissa begränsningar i vad som är möjligt att göra. Anlita en ackrediterad entreprenör som kan bedöma förutsättningarna för det arbete du önskar få utfört. Nedan följer ett axplock på några frågor och svar som kan vara nyttiga att ta del av inför den stundande badrumsrenoveringen

  HUR MYCKET KOSTAR EN BADRUMSRENOVERING?

  ( Länk till en under till svar:

  Detta kan verka som ett standardsvar kan tyckas, men det beror på. Låt oss nämna några faktorer som påverkar kostnaden:

  1. Storlek på badrum
  2. Konstruktion
  3. Bjälklag
  4. Flytt av brunn, avlopp eller WC
  5. Golvvärme
  6. Taksänkning
  7. Belysning
  8. Tvättmaskin
  9. Dolda rör
  10. Plattsättningsdetaljer

  HUR LÅNG TID TAR EN BADRUMSRENOVERING?

  Även detta en svår fråga att lämna ett entydigt svar på. Det beror på omfattningen av arbetet. Men låt säga så här, en genomsnittlig badrumsrenovering i en Göteborg på 4-5 kvm tar 15-20 arbetsdagar för att uppnå ett fullgott resultat.

  VAD INGÅR, OCH VAD INGÅR INTE I OFFERTEN FRÅN NKBYGGEN?

  Svar I normalfallet, om inte annat angivits, ingår allt arbete som krävs från start till mål samt allt byggmaterial som en badrumsrenovering kräver. Det du med ögat kan se i badrummet – kakel, klinker, wc, tvättställ, blandare, brytare, spegel, beslag, krokar, lampor, el-uttag – ja, kort sagt allt som kan väljas utifrån tycke och smak står du själv för. Men arbetskostnad för att installera allt ingår.

  VILKA KOSTNADER KAN TILLKOMMA UTÖVER ANGIVET PRIS I OFFERTEN?

   Exempelvis en fuktskada som kräver avfuktning, men det täcks i normalfallet av din eller föreningens försäkring. Sanering av asbest, vilket tack och lov är relativt ovanligt. Spruckna eller dåliga avloppsrör som måste bytas, felaktiga elinstallationer som måste göras om. Sammanfattningsvis, dolda fel som inte skäligen kunnat förutses innan arbetet påbörjats. I de absolut flesta fall landar vi dock på angivet pris i offerten.

  Vart arbetar vi någonstans?

  Vi arbetar inom många olika orter som t.ex Göteborg Partille Mölndal Lerum Frölunda Hisingen Kungsbacka