Badrumsrenovering Lerum

Funderar ni på att göra en badrumsrenovering i Lerum?

Vi vet att det är en stor investering och ytterst viktigt att hitta rätt hantverkare. Kontakta oss på Nordiska Kvalitetsbyggen AB, vi vill vara ert självklara val när det kommer till badrumsrenovering.

Våra kunder är allting från privatpersoner, företag samt bostadsrättsföreningar. Oavsett vilket miljö eller placering så handlar det om ett badrum är vi rätt val för dig.

Vi utför uppdrag i hela Västra Götalandsregionen och har säkerligen gjort badrumsrenoveringar i ditt närområde. Vi har utfört badrum sedan företaget grundades och har många duktiga kollegor som kommer hjälpa er.

Badrumsrenovering Lerum

Badrumsrenovering Lerum – Kompetens

Den kompetens vi har samtalat på oss sedan starten har gjort oss till ett företag man kan lita på. Vi har gjort så många badrum i olika miljöer att vi vet var svårigheterna ligger för att lösa ert badrum på det bästa sättet.

Kondition är en dagsvara men det är inte kompetens. Därför vi vill erbjuda er våra tjänster att göra en riktigt bra badrumsrenovering Lerum.

Vi har alla behörigheter och håller oss ständigt uppdaterade om nya regler och rekommendationer.

Badrumsrenovering Lerum – offert

Ni kan höra av er till oss via mejlen eller ringa in till kontoret. Då bokar vi enkelt en tid som passar oss båda och kommer ut till plats för att titta på ert badrum. Vi skickar senare en offert till er där vi har tagit med dom sakerna vi pratat om eller då tagit fram en lösning på hur man kan lösa ert badrum på ett bra sätt. När ni väl fått offerten och accepterat den så påbörjar vi arbetet.

Tillsammans med våra underentreprenörer skapar vi en tidsplan så att projektet skall bli så välplanerat och kostnadseffektivt som möjligt. Vi har lärt oss att för att göra ett bra resultat behöver vi jobba nära tillsammans med våra underentreprenörer.

Därefter bestämmer vi tillsammans mer er ett startdatum och lite förutsättningar för den kommande renoveringen.

Sen kör vi igång med er Badrumsrenovering Lerum.

Kommunikation
Yrkesstolthet
Kundnöjdhet

Vi jobbar med en del leverantörer, allt för att det skall vara så smidigt som möjligt för våra kunder. Så behöver ni hjälp med inköp av t ex kakel & klinker eller inredning, tveka inte att fråga. Något som är ytterst viktigt för oss på Nordiska Kvalitetsbyggen AB är en 100% nöjd kund så tveka inte att ringa oss.

    Vart arbetar vi någonstans?

    Vi arbetar inom många olika orter som t.ex Göteborg Partille Mölndal Lerum Frölunda Hisingen Kungsbacka