Badrumsrenovering Mölnlycke

Ett proffsigt samarbete för din Badrumssrenovering Mölnlycke

I samma sekund som många tänker renovera badrum så tänker man, svårt, dyrt och riskfyllt. Om du anlitar oss när det är dags får du professionell hjälp från planering till slutbesiktning.

Oavsett om du ska sälja eller om du precis har flyttat in eller om du vill uppdatera ditt badrum är det A och O att anlita rätt hantverkare för att göra jobbet. I ett område som Mölnlycke där utbud och efterfrågan på hus är hög, gäller det att sticka ut och att ha en kvalitetsstämpel på det arbete som har utförts.

Badrumsrenovering Mölnlycke

Våtrumsbehörighet för både värdeökning och många trivsamma år

Med oss kan du känna dig trygg med att badrummet som du har renoverat är av god kvalité oavsett om det är för din egen skull eller om det är för att öka husets värde inför en försäljning. Vi har våtrumsbehörighet utfärdad av BKR och alla våra hantverkare har genomgått löpande utbildning hos Byggkeramikerrådet. Vi vill vara det självklara valet när det kommer till badrumsrenovering Mölnlycke.

  Vi är med dig från början till slut

  Vi kan hjälpa dig med allt från planering av badrummets lay-out för att nyttja utrymmet på bästa sätt till att välja kakel och de badrumsmöbler som passar dig och din budget. På så sätt har du koll på både kostnader och tidplan.

  Håll koll på kostnaderna när du renoverar badrum

  Det som är billigt i inköp kan i slutändan bli dyrt då det kan vara svårt att sätta upp och tvärtom. Genom att ta hjälp av oss hela vägen har du kontroll över att du gör en smart investering och inga kostnader äts upp av mindre smarta inköp.

  Bra kommunikation ger bra slutresultat

  Våra egna hantverkare och våra underentreprenörer har alla många års erfarenhet.  Det borgar för att slutresultatet alltid blir så som vi kommit överens om du kommer kunna njuta av badrummet i många år framöver.

  Viktig tidsplan

  Att renovera ett badrum innebär att det är svårt att leva som vanligt, därför är det viktigt att det finns en tidsplan som hålls.  Våra hantverkare jobbar med gemensamma kommunikationssystem som gör att vi kan optimera tidsåtgången och du behöver leva utan ett badrum så kort tid som möjligt.

  Effektivt, smidigt och problemfritt

  Välkommen att kontakta oss när du funderar på att renovera ditt badrum för att få en så problemfri, effektiv och smidig renovering som möjligt.

  Vi arbetar inom många olika orter som t.ex Göteborg – Partille – Mölndal – Lerum – Frölunda – Hisingen – KungsbackaAskim – Jonsered – Landvetter – Lindome – Mölnlycke