Badrumsrenovering Partille

Badrumsrenovering Partille

Att renovera ett badrum är både spännande och hoppfullt men kan också vara lite skrämmande. Du känner antagligen glädje över att snart ha ett nyrenoverat badrum men att det lätt kan bli fel. Därför är det viktigt att anlita ett bra byggföretag som ansvarar och tar hand om hela badrumsrenoveringen samt har rätt kunskaper, erfarenheter och försäkringar. Låt en duktig hantverkare göra jobbet och luta dig tillbaka och njut av att se ditt nya badrum växa fram. Det ska ju vara roligt att renovera. Ska du renovera ditt badrum? Bor du i Göteborg eller i någon av kranskommunerna och är igång med att planera badrum? Då kan vi på NK byggen hjälpa dig. Vi hjälper er med hela badrumsprojektet, oavsett om ni är en privatperson i behov av 1-2 badrum, eller en fastighetsägare som behöver 30 nya badrum.

Badrumsrenovering Partille


Vi har flera års erfarenhet av badrumsrenovering i Partille med omnejd.  Vi står för Kvalité, Trygghet och Kundfokus. Vi stöttar er med inköp av klinker, kakel och badrumsinredning och ansvarar för att logistiken och planering går hand i hand, för att projekten ska bli tidsoptimerade och kostnadseffektiva.

Vi har egna plattsättare med våtrumsbehörighet och är anslutna till BKR– våtrumsarbeten kräver rätt kompetens och erfarenhet för att resultatet ska hålla i längden. Våra hantverkare har den nödvändiga behörighet och de certifikat som krävs för att arbeta i våtrum och även idéerna som hjälper dig hitta ditt drömbadrum.

Hållbara resultat med garantier

En badrumsrenovering är en stor investering och det är viktigt att allt utförs korrekt och enligt rådande byggregler. Vårt självklara mål är att ni ska känna er nöjda med ert nya badrum. Vi lägger också stor fokus på effektivitet då det är viktigt att en badrumsrenovering går så smidigt som möjligt. Vi har nöjda kunder i hela Göteborgsområdet som återvänder till oss för nya uppdrag då de vet att de kan lita på oss till hundra procent.

  Vi leverera en helhet- fullständig service

  Vi är ett byggföretag med bred kompetens inom många olika områden som kan vi leverera totalentreprenad där vi tar hand om allt från planering och materialval till byte av golvbrunn, elinstallationer, måleri och snickeriarbeten

  Vi är vana att arbeta där folk bor och därför har vi ett stort fokus på ordning och städning på våra

  Olika tekniska lösningar

  Osäker på materialval? Vi stöttar er med inköp av klinker, kakel och badrumsinredning Oavsett om du är intresserad av fjärrstyrd golvvärme, inbyggd vägghängd toalettstol, jacuzzi, bastu eller varför inte ett eget hemmaspa kan vi hjälpa dig med smarta tekniska lösningar, stilren skandinavisk design och ett gott hantverkskunnande.

  badrumsrenovering göteborg

  Olika kostnader för arbete vid badrumsrenovering

  Det är komplext att renovera ett badrum eftersom det behövs flera olika typer av hantverkare för att få det klart. Det kan handla om rivning, VVS, el, snickeri, kakelsättning mfl. Arbetskostnaden är särskilt intressant eftersom det är den delen man kan halvera med hjälp av ROT-avdraget

  Renovera badrum i Göteborg med ROT-avdrag 

  Du som anlitar oss som privatperson har rätt till att göra ett avdrag för arbetskostnaden vid badrumsrenovering i Göteborg och liknande uppdrag. Det är en skatterabatt på upp till 50 000 kr årligen, något som gör det mycket prisvärt att anlita professionella hantverkare när du renoverar.

  Avdraget möjliggör ett tryggt och säkert hantverk till en avsevärt lägre kostnad än tidigare. Vi har möjlighet att kreditera avdraget direkt på fakturan så slipper du själv anmäla och administrera det via Skatteverket. 

  Du har även möjlighet att dra av en del av renoveringskostnaden som en sk förbättringsutgift vid en eventuell försäljning. Läs mer om de skattemässiga reglerna här!

  Vart arbetar vi någonstans?

  Vi arbetar inom många olika orter som t.ex Göteborg Partille Mölndal Lerum Frölunda Hisingen Kungsbacka