Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Vi på Nordiska Kvalitetsbyggen AB är ett byggföretag som bedrivit verksamhet i Göteborg med omnejd sedan 2011. Vi utför din badrumsrenovering med bravur.

Vi arbetar som totalentreprenörer åt dig som kund, d.v.s vi tar hand om ditt badrumsrenovering från början till slut. För oss spelar det ingen roll om du är fastighetsägare, företag eller privatperson alla är lika välkomna.

Vi har gjort tusentals badrumsrenoverning och vi är både lyhörda och ger tips så att du kommer få det badrummet du vill. Tveka inte att fråga, höra av till oss.

Vi är ett tiotal anställda och har många goda referenser. Missa inte att fråga oss om ett kostnadsförslag.

Din badrumsrenovering

ROT-jobb

Som totalentreprenör utför vi era renoveringar. Det är gällande fastighet, lägenhet eller villa. Vi tar ansvar från första stunden för att säkerställa att slutresultatet blir utöver er förväntan samt att ni alltid kan känna en trygghet under projektets gång. När det gäller ROT-arbeten har vi utför dessa i alla typer av platser, vi kan erbjuda er dom bästa lösningarna med våran breda kompetens. Vi arbetar enbart med utvalda UE (underentreprenörer) som vi vet kan leverera det vi önskar av dem. 

Badrumsrenovering 

När det kommer till ett badrum så vill alla olika. Vi planerar med er hur ni vill att det skall se ut. För att resultatet skall bli till era förväntningar ger vi er tips och råd genom hela processen. Vi hjälper er med inköp av klinker och kakel samt badrumsinredning. Vi ansvarar för att logistiken och planering går hand i hand så ert projekt blir tidsoptimerat. Vi är vana att arbeta där folk bor och därav har vi ett stort fokus på ordning på arbetsplatsen. 

Lägenhet

Går ni i tankar att renovera era lägenheter? Skall ni renovera en eller tjugo lägenheter glöm inte skicka anbudsförfrågan till oss på Nordiska Kvalitetsbyggen AB. Vi arbetar med stora fastighetsägare i Göteborg och vi har skaffat oss goda referenser ifrån denna typen av arbete. Vi startar med rivning och stambyte fram till inflyttning. Vi ansvarar för hela processen med utförande, logistik och planering till färdigresultat. Vi har både BAS-U och BAS-P och alla andra krav som åligger oss som bolag för att utföra era projekt på trygg och korrekt sätt. 

Ombyggnad

Om ni som företag eller privatperson behöver renovera er fastighet/villa går tankar om att bygga till och om kan vi hjälpa er. Från er idé till färdigresultat är vår styrka. Vi ser till helheten och tar ansvar för planering och logistik med UE för bästa ekonomiska vinning för båda parter. Ordning på arbetsplatsen ligger i vår fokus för att ni skall kunna arbeta eller vara hemma i ordning och reda under byggets gång. Glöm inte fråga oss om offert.

Tak & fasadarbeten

När det kommer till ytskikt på din fastighet så vet vi vad vi håller på med. Allting från det lilla taket och väggarna till det större är något vi kan erbjuda er som kunder. Vi hjälper er att hitta rätt material genom våran inköpskanaler och leverantörer så ni får det utseendet ni söker efter. Våra erfarna snickare har kompetensen och kunskapen att utföra ert villatak eller flerbostadshus med betongpannor eller tegel. Desamma gäller träfasader. 

Totalentreprenad

Med vår breda kompetens samt starka samarbeten med underentreprenörer och leverantörer så hjälper vi er från start till slut. Vi är er partner i ert projekt där vi har fokus på dom punkter ni som beställare vill uppfylla. Kommunikation mellan oss och er tycker vi är nyckeln till stark framgång. Ordning och reda på arbetsplats med planering, arbetsmiljö och logistik gör våra anbud kostnadseffektiva till er som beställare. Behörigheter och allmänna krav från myndighet har vi som företag och våra underentreprenörer. Gällande underentreprenörer så anlitas aldrig företag som ej har alla krav uppfyllda.

 

 

Här hittar du oss:

Adress

Nordiska Kvalitetsbyggen

Industrivägen 37

43361 SÄVEDALEN

031-380 99 99

Vi välkomnar även besök till adressen, boka gärna.

Mejla oss.

Öppettider

07:00-17:00

Vid frågor efter arbetstid hänvisar vi till mejlen.