Lediga jobb

Vill du jobba med ROT-jobb och renovering? Vi söker erfaren snickare  till Nordiska Kvalitetsbyggen

Vi är ett engagerat och yrkesskickligt gäng på sju personer med hög yrkesstolthet som behöver din stötning. Här kommer du att arbeta i en miljö där du blir en viktig del av vårt team, i ett företag där din insats syns och påverkar och du får chans att utvecklas genom spännande projekt. Nu söker vi en erfaren snickare. Du kommer att arbeta med arbetsuppgifter inom

  • ROT-jobb
  • Renovering
  • Ombyggnad

  .
  Din profil

  För att klara av jobbet ska du vara självgående, ha erfarenhet av renovering och rot-projekt samt att du ska inneha ett yrkesbevis för träarbetare. Kanske har du läst byggprogrammet på gymnasiet eller någon annan träteknisk utbildning som kan vara relevant för tjänsten.
  I övrigt tror vi att du är allmänt händig och intresserad av bygg och snickeri samt har du några års erfarenhet i byggbranschen.
  För att trivas hos oss tror vi att du trivs med att arbeta under ett högt tempo med hög yrkesstolhet, du jobbar lika bra självständigt som i grupp och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du bör vara flexibel och relativt prestigelös då arbetsuppgifterna ibland kan variera. Det är viktigt att du förstår slutproduktens relevans och ser din viktiga del i förloppet för att nå dit.
  Du som söker är en person med ett stort driv, engagemang och arbetsglädje. Vi vill även att du behärskar svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav.
  Våra ledord är

  • Kundfokus
  • Trygghet
  • Kvalité

  Vi ser gärna att du delar dessa värderingar.

   

  Är du den vi söker? Ansök redan idag då urval görs löpande – Skicka ansökan och cv till här.

  Start: enligt ök
  Ort: Göteborg

  Välkommen med din ansökan!

   

2 svar på “Lediga jobb”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.